News

У Миколаєві благодійні організації та бізнес допомагатимуть обслуговувати точки безкоштовної видачі води

Today 08:47
У Миколаєві благодійні організації та бізнес ініціюють проєкти щодо забезпечення містян питною водою. Зокрема, вони допомагають в обслуговуванні точок видачі води.

У Миколаєві зафіксували отруєння підопічних пансіонату для людей похилого віку: іде розслідування

Yesterday 17:04
Миколаївські правоохоронці в ході моніторингу ЗМІ виявили інформацію про те, що підопічні одного із приватних геріатричних пансіонатів міста були доставлені до медичного закладу з ознаками отруєння.

Вартість повного відновлення енергетичних об’єктів «Миколаївобленерго» складає понад 12 млрд. грн.

Yesterday 15:13
Орієнтовна вартість фінансування, необхідного для повного відновлення енергетичних об’єктів АТ «Миколаївобленерго», складає понад 12 млрд. грн.» - про це розповів в.о. генерального директора АТ «Миколаївобленерго» Андрій Козань під час Форуму «Електричні мережі України 2024», який проходить в Києві 4 липня 2024 року за організації Energy Club, передає пресслужба АТ.

Підготовка до зими: в Миколаївській ОВА обговорили нагальні питання з з Послом Королівства Данія

Yesterday 13:08
У четвер, 4 липня, до Миколаєва з робочим візитом прибув Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Данія в Україні Олє Егберг Міккельсен та керівник Офісу Посольства Королівства Данія в Миколаєві Якоб Хансен.

«Ми це дуже цінуємо», - представник ГУР Юсов про допомогу, яку Миколаїв надає війську

Yesterday 10:38

Нещодавно КП «Миколаївелектротранс» придбало для Головного управління розвідки 14 квадрокоптерів DJI Mavic, 7 з яких - з тепловізором. Окрім того, нашим захисникам передали дві зарядних станції. Це не перша допомога, яку наша громада надає розвідникам. А в січні цього року за кошти бюджету Миколаєва для Головного управління розвідки було придбано позашляховики.

Про це в коментарі для СВІДОК.info розповів представник ГУР Андрій Юсов.

Девʼять миколаївських спортсменів вибороли ліцензії на участь у Паралімпійських іграх-2024

Yesterday 08:42
Миколаївські спортсмени представлятимуть Україну на Паралімпійських іграх в чотирьох видах спорту: пара плавання, фехтування на візках, пара легка атлетика та пара теніс настільний.

На Миколаївщині затримали зловмисника, який здійснив розбійний напад на родину фермера

3 Jul, 20:07
За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури Миколаївської області затримано та повідомлено про підозру 39-річному мешканцю Одеської області за фактом нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло, вчинений в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України).

Pages